TUOTTEET & SHOP

Meillä on myynnissä sekä käytössä laaja valikoima hiuskosmetiikkaa. Täysin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, pehmeämpiä, luonnonmukaisempia synteettisiä valmisteita, joissa on pyritty minimoimaan haittatekijät ihmiselle ja luonnolle.

Monita tuotteitamme voit nyt ostaa myös verkkokaupastamme.

Ekopharma

Kotimainen ekosertifioitu tuotesarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Ekopharma-tuotteille on myönnetty FI-Natur luonnonkosmetiikka- sertifikaatti, Animalia Leaping bunny- ja avainlipputunnus. Raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä, biologisesti hajoavia eivätkä ne kerry luontoon tai kuormita vesistöjä. Tuotteet sisältävät mietoja kasviperäisiä tensidejä. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyä eikä sen johdannaisia, sulfaatteja. Tuotteissa ei myöskään ole keinotekoisia hajusteita. Valikoimaamme kuuluvat shampoot, hoitoaineet ja muotoilu- ja viimeistelytuotteet.

Less is more

Less is more on korkealaatuinen hiustenhoito- ja muotoilusarja Itävallasta. Tuotesarja on täysin luonnollinen ja luomusertifioitu. Se on kehitetty erityisesti kampaamokäyttöön. Tuotesarjan valikoimaan kuuluvat shampoot, hoitoaineet, jätettävät hoitoaineet ja muotoilutuotteet. Tuotteet sisältävät sertifioituja luomulaatuisia kasviraaka-aineita. Ne ovat myös täydellisesti ja nopeasti biohajoavia.

MaterNatura

MaterNatura-tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ne ovat sopusoinnussa luonnon kanssa, eikä niissä ei ole haitallisia aineita. Luonnonmukaisessa tuotantomenetelmässä otetaan ekosysteemi huomioon kunnioittaen ympäristöä, ihmisiä, eläinten hyvinvointia ja maaseudun kehitystä. Tuotesarja valmistetaan Italiassa lähellä Pisaa.

NYT MYÖS WEBSHOPISSA> 

DS

DS – Korkealuokkainen, kotimainen, hajusteeton kampaamotuotesarja

Hajusteeton DS-kampaamotuotesarja on kehitetty ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. Sarja sisältää shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet.

Tecna

Miellyttävää hyvinvointia luonnon ehdoilla. Kaikki TECNAN tuotteet on suunniteltu alusta asti luontoa kunnioittaen. Inspiraatio on saatu luonnosta. Tuotesarja korostaa laadun merkitystä. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. Aromaterapeuttisesta tuotesarjasta löytyy shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi hiuspohjan hoitotuotteet. Tecna tuotesarjassa on myös hiusten hoitoon räätälöityjä naamioita.

NYT MYÖS WEBSHOPISSA>  

Milk Shake

Milk Shake on italialainen hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja, jonka herkulliset tuoksut saavat veden kielelle. Se saa inspiraationsa luonnosta ja käyttää tehohoitotuotteissaan hyväkseen maito- ja hedelmäproteiineja. Milk Shake-sarja tarjoaa pesu-, hoito- ja muotoilutuotteet pilke silmäkulmassa, sekä tehokkaan Silver-sarjan viileiden vaaleiden ylläpitoon. Kokeile trendikästä Milanolaista hiustenhoitosarjaa!

NYT MYÖS WEBSHOPISSA> 

Simply Zen

Simply Zen, harmonisen tyylikäs linja, joka keskittyy hiusten ja hiuspohjan huolelliseen hoitoon. Tuotteet on saanut inspiraation Aasiasta, joista huokuu yrttinen maailma. Luonnosta saadut ainesosat otetaan talteen korkealaatuisella teknologialla ja näin taataan kestävä ja hellävarainen lopputulos.

NYT MYÖS WEBSHOPISSA> 

CHI/ Biosilk

Farouk Systems’in ammoniakittomat ammattituotteet on kehittänyt amerikkalainen kampaaja Farouk Shami. Hänen altistuttuaan itse ammoniakille 80-luvun alussa, sai alkunsa tuoteinnovaatio, jonka seurauksena kampaajille on nyt olemassa todellinen vaihtoehto huolehtia omasta ja asiakkaittensa terveydestä. Ammoniakittomuuden lisäksi kaikkia tuotteita yhdistää niiden sisältämä luonnonsilkki. Silkkiproteiini koostuu pääasiassa aminohapoista, jotka ovat hiusten tärkeimpiä keratiinin muodostajia. Luonnollisen orgaanisen silkin 17 aminohappoa pystyvät rakentamaan, kosteuttamaan ja hoitamaan hiuksia, koska ne vastaavat hiusten omia aminohappoja.

NYT MYÖS WEBSHOPISSA>

Rica

Korkealaatuinen italialainen sarja, joka saa voimansa Sisilian luonnosta. Vulkaaninen vesi ja hedelmällisestä maaperästä saadut ainesosat tekevät sarjan tuotteista ainutlaatuiset. Rica Groupin team tekee jatkuvaa tutkimustyötä ja pitää huolen, että tuotantoprosessi on vastuullista. Tyylikkäät tuotepakkaukset korostavat eko-luksuslinjaa. Tuotteissa on ICEA- sertifiointi. Tuotesarjaan kuuluu shampoot hoitoaineet, muotoilutuotteet ja hiuspohjan ongelmille sopivat tuotteet.

NYT MYÖS WEBSHOPISSA>